Александър Томаш: Не мога да се сърдя на футболистите

21 Май 2023 22:11
Александър Томаш: Не мога да се сърдя на футболистите Снимка: Plovdivskinovini.bg

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш заяви след загубата с 0:3 от Левски, че не може да се сърди на футболистите си и не иска да се оправдава.

"Учудващо за мен с респект влязохме в мача. Имам обяснения, които ще си останат в съблекалнята. Мисля че до 30,35-ата минута мачът беше равностоен. Една грешка и паднахме психически. Разбирам момчетата. Опитват се, стараят се. На приливи и отливи сме. В крайна сметка не мога да се сърдя на футболистите. Знам, че можем още по-добре. В крайна сметка това е положението", започна Томаш.

"Чакахме да видим как ще се случат нещата на терена. На отбор като Левски, ако им дадеш иницитивата се получава това, което се получи. Грешим някъде и трябва да оправим нещата."

"През втората част изглеждахме по-добре, защото Левски ни предадоха инициативата. През първата част трябваше да подходим както през първия мач. Играхме три мача с Левски един завършихме наравно, победихме ги тук. Да се оправдаваме няма смисъл."

"Хорхе Сегура не е играл мачове от септември. Имаме си проблеми, но не искам да излиза като оправдание. Трябва да работим."
"Всеки един футболист, които има договор с Локомотив, трябва да има мотивация. Може да дадем шанс на по-младите футболисти да поиграят, ще обсъдим с ръководството и ще решим", завърши Томаш.