Александър Томаш: Горд съм с футболистите си

27 Сеп 2023 22:58

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след равенството 1:1 с Лудогорец на „Хювефарма Арена“ в мач от 11-ия кръг в efbet Лига. Наставникът на лидера в шампионата определи Лудогорец като най-добрия отбор, и заключи, че ключът към спечелената точка е била „глупостта на вратаря на Лудогорец“.

„Ключът за спечелената точка беше глупостта на техния вратар и ситуациите, които не успяха да реализират. Играхме срещу най-добрия отбор през последните години с най-добрия български треньор. Горд съм с футболистите си. Ние от първата до последната минута се опитвахме да се надиграваме с най-добрия отбор в България през последните 12 години“, заяви Томаш.

„Футболистите започват все повече да вярват в собствените си качества, колектива и целия процес. От много време повтарям, че ние сме отбор, който може да победи всеки. Това, че сме на първо място не е важно, а важното е да видим къде ще сме в края“, каза още той.

„Димитър Илиев е фундаментален футболист за нашия отбор и се надявам да се възстанови за следващия мач. Хорхе Сегура изгоря за мача с ЦСКА, но няма да коментирам фактори, които не мога да контролирам. С това разполагаме като широчина на състава и ще правим всичко възможно да победим“, завърши старши треньорът на Лудогорец.