Александър Томаш: Влязохме като жени в мача

26 Окт 2023 20:19

Александър Томаш бе афектиран след края на мача между Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948, който завърши наравно 1:1. Той сподели, че отборът му е "влязал като жени в мача".

“С чиста съвест мога да кажа, наш мач. Единствено не съм доволен от първите 22, 23 минути. Влезнахме като жени в мача. В такава фаза на шампионата сме, че трябва да се сбиеш. Това, което направи Алфа, е престъпление. Предният мач с Берое и този мач създадохме не знам колко ситуации, но не успяхме да реализираме. Има някои интересни отсъждания. Това са нашите футболисти. От доста време няма да сме на първо място.Искам да благодаря на публиката, защото те са може би сърцето и душата на отбора”, започна Томаш.

“Това е в подсъзнанието на футболистите. Опитвам се от доста време да ги държа здраво стъпили на земята. В момента, в който трябваше да поговоря на висок тон, нещата се получаваха. Ние сме силни като отбор. Нямаме много силни единици. Всеки може да сгреши”.

“Вижте ние колко сме отбелязали и те. Това е моментна форма. Разполагат с добри футболисти. Знам, че тук моментната форма не е важна. Този мач знам, че ще дадат всичко от себе”.

“Свалям им шапка на феновете, Това, което усещам от тях, е велико”, завърши Томаш.