9 мача в Шампионска лига днес, гвоздеят - Барселона срещу Байерн

9 мача в Шампионска лига днес, гвоздеят - Барселона срещу Байерн

Днес ще се изиграят още девет мача от третия кръг на основната фаза на Шампионската лига.

Програмата започва с два двубоя от 19:45 часа. Аталанта посреща Селтик в Бергамо, а Леверкузен гостува на Брест. Бергамаските имат актив от 4 точки, докато шотландците са с 3 пункта. В предишния кръг Аталанта постигна категоричен успех над Шахтьор с 3:0, а Селтик допусна изключително тежка загуба от Дортмунд с 1:7. ''Аспирините'' и Брест имат по 6 точки в актива си след първите два кръга.

Най-интересната среща е между отборите на Барселона и Байерн Мюнхен. Каталунците и баварците имат по 3 точки в актива си след първите два кръга. В предишния кръг футболистите на Ханзи Флик победи Йънг Бойс с 5:0 у дома, докато Байерн падна от Астън Вила в Англия с минималното 0:1. 

Атлетико Мадрид ще опита да се реваншира на своите фенове за тежкото поражение от Бенфика в миналия кръг с 0:4. Днес ''дюшекчиите'' приемат Лил, който в предишния кръг се наложи над Реал Мадрид. 

Интер ще опита да запише втора поредна победа в турнира. В предишния кръг играчите на Симоне Индзаги разгромиха Цървена Звезда с 4:0, а днес ще гостуват в Швейцария на Йънг Бойс, който има две загуби (0:3 от Астън Вила и 0:5 от Барселона).

Лайпциг и Ливърпул излизат един срещу друг в много любопитен мач. Германците имат две загуби в турнира, а англичаните са с две победи. 

Манчестър Сити посреща чешкия Спарта Прага у дома.

Бенфика и Фейенорд се изправят един срещу друг в непредвидим сблъсък в Португалия, а Залцбург и Динамо Загреб ще премерят сили в интригуващ двубой. 

Шампионска лига, Фаза на лигата, 3 кръг:

19:45 Аталанта - Селтик

19:45 Брест - Леверкузен

22:00 Атлетико - Лил

22:00 Барселона - Байерн Мюнхен

22:00 Бенфика - Фейенорд

22:00 Залцбург - Динамо Загреб

22:00 Йънг Бойс - Интер

22:00 Лайпциг - Ливърпул

22:00 Манчестър Сити - Спарта Прага

Image