Десподов: Няма да е лесно срещу Люксембург

Десподов: Няма да е лесно срещу Люксембург

Снимка: Plovdivskinovini.bg


Капитанът на националния отбор на България Кирил Десподов даде съвместен брифинг заедно със селекционера Илиан Илиев преди предстоящия двубой срещу Люксембург. Срещата от Лига C на Лигата на нациите е на 12 октомври (събота) от 19:00 часа на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. 

„Рано е да се говори за фаворити. Направихме добри резултати. Ситуацията в отбора е положителна. Ще се създаде настроение по трибуните. Знаем колко важен мач ни предстои. Ще мислим мач за мач. Мълчанието ни е от концентрация. Много ще ни помогне утрешния мач, ако спечелим трите точки. Всички в отбора сме много щастливи, защото нещата започват да стават по-позитивни“, заяви Кирил Десподов.

„Пълният стадион ще ни даде криле, защото феновете ни подкрепяха докрай срещу Северна Ирландия. Надявам се да е така и да излезем с позитивен резултат“, каза още той.

„Като чуят хората Люксембург и си мислят, че трябва да излезем утре и да бием 3:0. Преди 2 години мисля, че беше, играхме срещу тях контрола и играха добър футбол. Това е най-обиграният отбор в групата и няма да бъде лесен мач“, заяви капитанът на националния отбор.

Image