Новини на живо – новата мобилна функция на Bet365

29 Окт 2017 11:42
Новини на живо – новата мобилна функция на Bet365 Новини на живо – новата мобилна функция на Bet365

Стана традиция Bet365 да правят приятни изненади на клиентите, които предпочитат мобилните залози. Сега на дневен ред излиза услугата „Новини на живо“, която ви дава възможност да следите футболните и тенис мачове от различни точки на Европа и света. Феновете на тази спортове ще получават информация за всички събития в реално време.
От Efirbet също са обърнали внимание на мобилните функции представени в сайта на Bet365, така че можете да разгледате сайта, и да прочетете експертните ревюта в него. Естествено, добавени са и много други полезни публикации на тема спортни залози онлайн.


С какво е специална тази функция?

Мобилната функция „Новини на живо“ е специална, защото клиентите могат да изберат какви новини да получават за предпочитания от тях спорт. В случай, че обичате на футбола можете да нагласите системата за получаване на вести свързани с голове, наказателни картони, смени, резултати, нарушения и прочие. Всички тези новини ще идват на вашия телефон или таблет.
За тениса също можете да получавате справка за резултата, края на геймовете и сетовете и други. Всичко е направено максимално достъпно за потребителите, без те да се затрудняват с използването на опцията. Има налично Bet365 мобилно приложение, в което е вложено много труд, с цел брандът да обогати възможностите си, включително и с „Новини на живо"
Феновете на футбола и тениса могат да тържествуват, защото сега ще бъдат известявани за най-горещите двубои. Именно с това е специална функцията, тъй като дава свобода на потребителите да знаят, какво става в даден мач по всяко време на денонощието – 24/7.


Какви новини на живо се предлагат?

На този етап мобилната апликация, която може да използвате предлага новини само за футбол и тенис. Това може би ще се промени с времето, като се добавят и още спортове, за които може да се информирате посредством мобилния си апарат. На този етап следете най-интересните първенства и турнири, за да улесните вашите залагания, и да бъдете в течение на онова, което се случва с тези спортни събития. Най-хубавото е, че всичко става в реално време.
За да получите „Новини на живо“ за футбол и тенис е необходимо да свалите специалното приложение от сайта на букмейкъра, и да позволите получаване на известия на мобилното ви устройство. От този момент нататък ще проследявате как протичат двубоите по стадионите и кортовете, като ще бъдете запознати с подробностите около най-интересните мачове.
Очакваме в най-скоро време апликацията да позволи проследяването и на други събития, от които да получавате вести. По този начин Bet365 ще стане номер 1 в мобилните залагания. На този етап трябва да бъдем доволни и на това, което имаме като възможности и функции.


Какво е бъдещето на мобилните залози в Bet365?

Мобилните залози на Bet365 се развиват динамично и чрез новата функция „Новини на живо“. До този момент приложенията за съществуващите видове устройства са на много високо ниво и може да се смята, че в бъдеще нещата ще вървят само напред. Ако трябва да се подобрява нещо, то вероятно е свързано с повишаване на функционалността, което е в компетенцията на разработчиците. Дали ще има нови апликации, или не времето ще покаже, но няма да се учудим на още приятни изненади свързани с мобилния Bet365, който набра голяма скорост
Бет365 и другите компании за спортни залагания дават всичко от себе си, за да развият мобилните залози и по този начин да привлекат по-голям интерес към хазартните игри. Конкуренцията е много сериозна и заради това се раждат все по-креативни идеи.


Повече за бранда Бет365 може да научите в портала на Ефирбет, където е обърнато внимание на мобилните версии и приложения за всеки от известните букмейкъри. Това е един много интересен сайт, в който са споделени доста мнения от залагащите.