Печат на тази страница

Милан се издъни срещу Удинезе (ВИДЕО)

19 Мар 2023 00:02

Отборът на Милан загуби гостуването си на Удинезе с 1:3 в двубой от 27-ия кръг на италианската Серия ''А''. 

''Росонерите'' допуснаха второ поражение в последните си три мача в първенството и общо седма загуба от началото на сезона в Серия ''А''. Милан заема четвъртото място с 48 точки. Удинезе пък записа втора поредна победа в шампионата и вече е осми във временното класиране с актив от 38 точки. 

Домакините откриха резултата още в деветата минута. Лазар Самарджич отне топката след грешно подаване на Исмаел Бенасер, след което направи рейд и намери Перейра, който прати топката в мрежата с шут по земя. 

В края на първата част настъпи изключителна драма. Съдията отсъди дузпа в полза на ''росонерите'' заради игра с ръка на Яка Бийол. Ибрахимович нанесе плах удар, който Силвестри отрази. Секунди по-късно обаче реферът реши, че дузпата трябва да бъде пребита заради нахлуване на Бето в наказателното поле. При вторият опит Ибрахимович се разписа. Това попадение превърна шведа в най-възрастния голмайстор в историята на Серия ''А'' с неговите 41 години и 166 дни.

Малко след това ''зебрите'' успяха да се оттеглят на почивката с преднина. Грешникът Бето се реваншира, след като се разписа от близка дистанция, възползвайки се от асистенцията на Съксес.

В 70-ата минута Ехизибуе увеличи аванса на домакините след асистенция на Дестини Удоджи.

Свързани статии (по етикет)

Main Menu