Билетите за двубоя България – Черна гора ще се продават и на касите на ст. "Лудогорец Арена" от утре

19 Мар 2023 15:57

Българският футболен съюз информира привържениците на националния отбор, че от утре (20 март) ще могат да закупят билети за първото домакинство на "лъвовете" от квалификациите за Евро 2024 срещу Черна гора на касите на ст. "Лудогорец Арена" в Разград (бул. "Васил Левски" 31). Двубоят ще се проведе на 24 март, петък, от 19:00 ч., а билети са достъпни и в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн.

Работното време на билетния център в Разград е между 10:00 и 18:00 ч. и ще е на разположение на феновете на България през цялата седмица.

Цените на пропуските са както следва:

Сектор А – 12 лв.

Сектор Б (Моци) – 10 лв.

Сектор Г – 10 лв.

Сектор В – 15 лв.

ВИП билет – 50 лв.

БФС и официалният партньор на федерацията VIVACOM продължават и една от най-успешните си съвместни инициативи – проектът „Семеен сектор“. Той дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (Сектор В, блок 6) на преференциални цели – възрастният купува билет на реалната му цена (15 лв.) и има право да заведе до 3 непълнолетни лица срещу допълнителен 1 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

Напомняме на привържениците на националния отбор, желаещи да посетят гостуването на Унгария на 27 март от 20:45 ч. местно време на стадион „Пушкаш Арена“ в Будапеща, че ДНЕС (19 март) в 19:00 ч. изтича КРАЙНИЯТ СРОК за подаване на заявки за билети за втория двубой на "лъвовете". Заявките се подават на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на телефон +359 2 9055349.

При заявка желаещите са длъжни да предоставят трите си имена (на латиница по паспорт), дата и място на раждане. Призоваваме феновете да попълват необходимите данни коректно, тъй като всеки билет ще бъде персонализиран и не може да се преотстъпва на други лица.

Билетът за първото гостуване на „лъвовете“ от квалификациите за Евро 2024 е на цена от 26 лв. и може да бъде закупен по банков път след превод по сметка BG61STSA93000001682815 в ДСК с основание номер на заявката.

Заплатените билети ще бъдат предоставени на притежателите им след 20 март. Те ще ги получат в електронен вариант на посочен от лицето e-mail адрес.

Уведомяваме феновете, че на място билети за български запалянковци в деня на мача (както и преди това) НЯМА да се продават.

Main Menu