Десподов: Натрупахме самочувствие

23 Мар 2023 11:04

Капитанът на националния отбор на България Кирил Десподов говори преди предстоящите квалификации за Европейското първенство през 2024 година. „Лъвовете“ ще проведат официална тренировка на базата на Лудогорец на 23 март от 11 часа. България посреща Черна гора на 24 март от 19 часа на „Хювефарма Арена“, а на 27 март гостува на Унгария от 21:45 часа.

„Искам играчите да са спокойни, защото отборът е млад. Трябва да спазваме тактическа дисциплина и да се раздадем максимално на терена, защото ако не сме всички и на 100%, няма да се получат нещата. Трябва да се борим един за друг“, заяви Кирил Десподов

„Направихме добри резултати последните четири мача, натрупахме самочувствие и вече е времето да внесем добрите резултати и в евроквалификациите. Увереност ни дава работата, която свършихме. Мисля, че отборът вече ще бъде по-уверен. Ако спазваме треньорските указания, ще постигнем голям успех“, уверен е капитанът на националния отбор.

„Отборът на Черна гора е доста опитен, със сигурност е неудобен съперник. Мачът няма да е лесен. Всеки един мач за нас е труден. Със сигурност ще има голяма битка на терена“, завърши Десподов.

Main Menu