Ужасяващо убийство във Великобритания

25 Дек 2022 16:15

Започнало е разследване за убийство, след като жена загина, а няколко души са били ранени при инцидент със стрелба близо до Ливърпул, съобщиха от британската полиция, предаде ДПА.

Мърсисайдската полиция съобщи, че служителите са били повикани в гостилница "Lighthouse" в Уолъси Вилидж малко преди полунощ в събота след съобщения за изстрели. Млада жена е била откарана в болница с огнестрелна рана и по-късно е починала. Трима мъже, които също са били ранени, са в болница. При инцидента има и други ранени, съобщиха местните власти.

"Разследването е в много ранен етап, става дума за наистина шокиращ и ужасяващ инцидент, който се е случил точно преди Коледа в оживено заведение, пълно с млади хора", заяви детектив Дейвид МакКогрийн от Мърсисайдската полиция.

Той допълни, че на мястото на инцидента се намират полицейски екипи, които разследват какво точно се е случило. "Една жена е загубила трагично живота си на Коледа, докато няколко души се лекуват в болница и нашите мисли и съболезнования са със семейството на жертвата", уточни детективът.

"Смятаме, че стрелецът е напуснал паркинга на кръчмата с тъмен автомобил - вероятно тъмен мерцедес, малко след стрелбата и много искаме да чуем от всеки, който е видял това, да се свърже с нас незабавно", каза Дейвид МакКогрийн.

Main Menu