Тръмп обеща да спаси икономиката на САЩ

25 Юни 2023 12:32
Тръмп обеща да спаси икономиката на САЩ БГНЕС

Бившият президент на Съединените щати, Доналд Тръмп, обяви, че ще се върне в Белия дом и ще прекрати "инфлационния кошмар" на настоящия президент, Джо Байдън.

На събранието, организирано от Коалиция "Вяра и свобода" във Вашингтон, Тръмп обеща да спаси икономиката на САЩ и да защити програмите "Социално осигуряване" и "Медикеър". Той посочи, че републиканците не трябва да се страхуват да се изправят срещу "екстремистите демократи".

Доналд Тръмп разкри също, че планира да предложи закон, който да забрани влизането на "комунисти" и "тоталитаристи" в САЩ, предаде news.bg.

 

Той обеща да уволни неизбраните бюрократи, които влияят на съдебната система, да сформира комисия, която да разкрие и публично разкрие всички документи за шпионаж, цензура и корупция, извършени от "дълбоката държава".

Тръмп обяви, че ще назначи "солидни като скала" консервативни съдии и ще преразгледа Министерството на правосъдието, за да разследва "радикалните" районни и главни прокурори за тяхното "незаконно расистко обратно прилагане на закона".

Той завърши, като заяви, че неговият екип няма да позволи изборите през 2024 година да бъдат "фалшифицирани".