Най-големият семеен фестивал идва в Пловдив

16 Май 2023 15:06

 

Фестивал Академия за родители ще се проведе на 20-21 май в Plovdiv Stage Park - най-новата в Пловдив и уникална за България зона за изкуство и култура
Организаторите канят бъдещи и настоящи родители и деца на два наситени и ползотворни семейни дни, в които заедно с 80+ специалисти, организации и творчески школи, ще могат да получат полезни съвети и насоки за родителството, да се забавляват и да бъдат заедно със семействата си. Входът е свободен.
През майския уикенд гостите на събитието ще могат да:

Чуят 10+ лекции за бъдещи майки и татковци - специалисти от Пловдив и цялата страна ще говорят за всичко от подготовката за раждане, през първите грижи и общуване с бебето;
Да получат насоки по 15+ теми за настоящи родители - как да говорим за трудните теми с децата, как да бъдем уверени родители, родителската вина, екранното време, адаптацията в детската градина и още много;
Да получат съвети в кътовете за безплатни консултации от логопеди, психолози, специалисти ранно детско развитие, консултанти по детски сън, ерготерапевти и още много.
А най-малките гости на събитието ще могат да се катерят, да се включат в творчески и научни ателиета, да играят настолни игри и още много, сред зеленината на Plovdiv Stage Park!
Редица организации с полезни услуги и продукти за родителите са се подготвили да отговарят на всички въпроси, както и много подаръци.

Във фестивалната зона се предлагат храни и напитки, има места за пикник и хамаци, а зелената прохлада на Младежки хълм позволява семействата и гостите на града да прекарат целия ден на Фестивал Академия за родители!
Събитието е част от дългосрочният културен календар на сдружение ТК Инкубатор и се провежда на територията на Plovdiv Stage Park - Младежки хълм.

Main Menu