Румен Овчаров: Прокуратурата промени обвинението срещу мен пет пъти за 1.5 години

16 Дек 2018 09:34

За година и половина прокуратурата променя обвинението срещу мен пет пъти, а в него няма никакви нови факти. Всичко това е свързано са бомбастични медийни изяви на прокуратурата, а аз си мълча, но това няма как да продължи.

Това каза в предаването "Тази неделя" по БТВ бившият енергиен министър Румен Овчаров. "Прокуратурата пропуска много факти и търси нещо там, където няма да го намери. Не искам въобще да се занимавам с прокуратурата. дължа обяснение на моето семейство, деца и приятели. Не искам да обсъждам тази тема. Проблемите в енергетиката стават неспасяеми. Финансовият колапс е голям. Тези дни стана ясно, че "Булгаргаз" не може може да си събере парите от три топлофикации. БЕХ пое задълженията на "Топлофикация-София". Това е недопустимо - държавно предприятие да раздава пари като спестовна касичка. НЕК също обяви големи загуби", разкри той.

Ръководството на БСП трябва да разбере, че не е вечно. Те трябва да разберат, че са длъжни да изпълняват желанията на хората. Хубавото на Корнелия Нинова е рактивността, но тя е до време. Тя не успя да създаде отбор на "Позитано". Битките срещу врага с партиен билет трябва да престанат. Не може да се мятаме непрекъснато от една посока в друга", категоричен беше Овчаров.

Main Menu