Осъдиха Явор Бахаров на пробация

07 Мар 2019 14:26

Актьорът Явор Бахаров е осъден за хулиганство на 9 месеца пробация. Това съобщи директорът на Столичната полиция старши комисар Георги Хаджиев.

Сигнал за скандал в центъра на София е получен рано сутринта на 4 март. Актьорът не се подчинил на пристигналия на място полицейски екип и бил арестуван. След 72 часа в ареста Бахаров се признал за виновен и му е наложена пробация.

По непотвърдена информация скандалът възникнал между Бахаров и негова приятелка в близост до НДК. В скандала се намесил и очевидец, с когото Бахаров влязъл в сблъсък.

На място пристигнал и полицейски екип, а актьорът оказал съпротива и не се подчинил на разпорежданията, след което бил арестуван и отведен в Първо районно, съобщи директорът на СДВР. Актьорът е бил задържан е за 72 часа в Националното следствие.

Обвинението срещу актьора е по по-тежкия член за хулиганство - което е съпроводено със съпротива срещу орган на властта или което се отличава с изключителна дързост и цинизъм.

 


"Няма такова нещо. На 3 март вечеряхме в ресторант и се прибрахме. И в момента сме заедно и се обичаме", коментира за NOVA приятелката на Бахаров - актрисата Рая Пеева.

Това не е първи арест за Бахаров, който преди няколко години бе задържан заради притежание на наркотици. През 2007 г. отново има хулиганска проява, за която през 2011 г. е глобен с 1000 лева. През 2016 г. е хванат да шофира в нетрезво състояние и е осъден на 6 месеца условно с 3 години изпитателен срок. Глобен е със 150 лева.

Main Menu