Кольо Парамов: Очаквам да чуя и от Цветанов какво ще прави

23 Мар 2019 14:21

Оставката на министъра на правосъдието Цецка Цачева е очаквана, точна и навременна, коментира икономистът Кольо Парамов.

Той посочи, че очаква до сряда идната седмица Цветан Цветанов да се върне от Америка и също да каже какво възнамерява да прави.

Парамов смята, че трябва да бъде дадена пълна оценка на връзката между главния архитект на София и ангажимента му с архитектите, които са изграждали обекти, осигурени с цялостна нова промяна на териториалното устройство на София.

Той отбеляза, че по отношение на жилището на Цветан Цветанов е нужно "този път КОНПИ да се дистанцира от главния прокурор и да навлезе професионално в цялата вертикала на отношенията и да разкрие в същностен план какви, кои и колко пари са се разминали в схемата за потреблението на този апартамент".

Финансистът посочи, че ситуацията ще продължи да се задълбочава и усложнява. Според него проблемът вече не е чисто търговски, икономически или семеен, той се е превърнал в нравствен, което е и новината в българския политически живот.

Във Велико Търново се състоя национална среща на структурите на партия "Обединени социалдемократи" на която е било обсъдено участието на партията в коалиционния формат "Воля - Българските родолюбци".

 

На срещата е взето решение Кольо Парамов, който е член на ръководството на партия "Обединени социалдемократи" да бъде излъчен като кандидат в общата листа на коалицията за предстоящите избори за Европейски парламент, уточни главният секретар на партията Йордан Йорданов.

Очаква се до дни коалиционното споразумение с "Воля" и с още поне четири политически партии да бъде подписано, след което формацията ще представи своята концепция за предстоящите европейски избори и подредбата на съвместната листа, уточни той.

Main Menu