Валери Симеонов входира коалиция "Патриоти за Валери Симеонов": Готов съм за евродепутат!

08 Апр 2019 19:31

НФСБ и партия "Средна европейска класа" внесоха документи за регистрация в Централната избирателна комисия /ЦИК/ за участие в европейските избори като коалиция "Патриоти за Валери Симеонов".

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който е и водач на листата за евродепутати, дойде в ЦИК с вратовръзка на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Той съобщи, че коалицията внася около 5300 подписа за регистрация и се бори за толкова места в Европейския парламент, "колкото сабя покаже".

"Ще намерим достатъчно българи, които да гласуват за хора, които вършат работа, а не само приказват. Вижте с каква вратовръзка съм - на председателството на България, значи съм готов за евродепутат", сподели пред журналисти Симеонов.

Валери Симеонов: Готов съм за евродепутат!


„Призовавам хората да гласуват за политици, които ще им свършат работа – а не по симпатии. Българският избирател трябва да знае, че в Европейския парламент трябва да се върши много сериозна работа. Сега, с пакета „Мобилност“ видяхме колко е важно да имаш сериозно, последователно поведение, да търсиш съюзници и да организираш съпротива на всичките тези безумия, които се опитват да прокарат големите държави. Така, че Европейският парламент е място за битки – затова сме партньори с председателя на Средна Европейска класа Георги Манев“, заяви след регистрацията Валери Симеонов.

Георги Манев бе категоричен, че Средна Европейска класа е в коалиция с НФСБ, тъй като целите на двете политически формации са едни и същи, а и народните представители на НФСБ са защитавали неизменно в работата си малкия и среден бизнес.