Престижна номинация за отличника в Букинг - Оазис дел Сол

09 Авг 2019 19:44

Отличникът в Букинг - хотел Оазис дел Сол, който е и най-новото бижу в красивия залив в курорта Лозенец, е сред номинираните за златните статуетки на Черноморските Оскари.
Церемонията ще събере хотелиери, предприемачи, артисти, политици и журналисти на 30 август в уникалния не само у нас, но и в света хотелски музей - Арт комплекс Анел в Созопол, информират организаторите от ВИП Комюникейшън.
3-звездният бутиков хотел отвори врати за своите гости през миналото лято на първа линия върху ситния златен пясък на атрактивния плаж OASIS BEACH, отличен със син флаг. Предлага спокойна и уютна атмосфера с настаняване в двойни стаи, едноспални и двуспални апартаменти.
Гостите оценяват с високи оценки както местонахождението на хотела, така и перфектното обслужване, спокойствието, чистотата и удобствата в Оазис дел Сол.
Петото издание на Черноморските Оскари за първи път ще е с международно участие – ще бъдат номинирани компании от целия Черноморски регион.
Социално измерение на събитието е свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy България.
В първия етап на кампанията бяха дарени средства на Ученическия парламент към професионална гимназия „А.С.Попов“ в София за заснемането на филма „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“. Той ще бъде излъчен и по време на събитието.

Main Menu