Скандал в ефир с Волен Сидеров спря извънредно предаването „Референдум“ по БНТ

01 Окт 2019 22:57

Скандал в ефир с Волен Сидеров спря извънредно предаването „Референдум“ по БНТ. До словесна престрелка се стигна, след като времето за говорене на лидера на „Атака“ свърши и водещата Добрина Чешмеджиева му отне думата, като изключи микрофона му.

Това ядоса Волен Сидеров и той започна да търси сметка на Чешмеджиева колко е бюджета на БНТ. Попита я също така защо обществената телевизия му налага цензура. Другите представители на партии опитаха да кажат нещо, но не успяха. След като изсипа куп обиди по представители на различни политически сили в дебата, той нарече кандидат-кмета на ВМРО Ангел Джамбазки за София „гей".

 

В един момент към Сидеров се приближиха двама жандармеристи с готовност да го изведат насила от студиото. До подобно шоу така и не се стигна. Юлиян Ангелов от ВМРО не издържа и напусна. Млади хора от публиката също го последваха. Междувременно атакист номер 1 обяви и че лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов е крадец, а неговият заместник Ангелов го заплаши, че го чака съд. Водещата дълго спори с Волен Сидеров, но накрая се видя принудена да спре за кратко предаването.

 

След прекъсването „Референдум“ се завърна за заключителните послания за предизборната кампания на гостите, а Сидеров и поддръжниците му в студиото си бяха тръгнали. Юлиян Ангелов също не се завърна.

Main Menu