От деца за деца - Заедно на Коледа

11 Дек 2018 19:47

Благотворителен проект се реализира от Народна библиотека „Иван Вазов“, Сдружение „СЕДЕМ АКТ“ , „Креативна работилница Шишарка“ и Община Пловдив .Целта на проекта е да покаже, преди най-светлия празник, че можем повече да мислим един за друг дарявайки най-ценното, вниманието си. На сцената пред Община Пловдив, на 15.12.2018г. от 16ч. до 18ч. вашите деца ще могат да участват в безплатни коледни работилнички. Те ще могат да изработят свои уникални календари за 2019г. , коледни играчки от глина и хартия. Всеки ще получи вафли от приятелите ни от „Вафли Боровец“ и ще има много изненади за малки и големи от издателска къща „Хермес“ и издателска къща „Жанет 45“.

Какво трябва да направите ли? Просто трябва да дойдете пред сцената , да доведете детето си с вас и желаещите да пуснат средства в „Коледната ни Кутия за Мечти“ .

Събраните средства ще бъдат предоставени за организирането на Коледно парти за децата лишени от родителска грижа от дома „ДДЛРГ Княгиня Мария-Луиза“ .Остатъка от събраните средства ще бъде дарен за нуждите на дома.

Заедно можем повече. Нека подарим внимание и отношение в един от най- семейните празници, именно на децата без семейство.

Децата са нашето бъдеще и никой никога не трябва да е сам.

Main Menu