КОНКУРС „КАК СЕ ПРАВИ ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НА КУЛТУРАТА?“

02 Май 2019 14:00

 

Българската асоциация на комуникационните агенции, организатор на фестивала ФАРА 2019, съвместно с фондация „Пловдив 2019 – Европейска столица на културата“, основен партньор на фестивала ФАРА 2019, имат удоволствието да поканят всички желаещи да се включат в конкурс за създаване на забавно и позитивно видео на тема: Как се прави Европейска столица на културата?

По забавен и запомнящ се начин, да се постави акцент върху инициативата: Пловдив - Европейска столица на културата 2019

Готовите материали трябва да бъдат подадени най-късно до 20 май 2019 г.

В конкурса могат да участват екипи от по двама души. Представените за участие клипове трябва да бъдат авторски произведения на участниците и ще бъдат оценявани от журито на ФАРА 2019 и представител на Фондация „Пловдив 2019“.  Журито ще определи екип-победител и двама подгласници, които ще получат акредитации с пълен достъп до фестивалната и лекционната програма на ФАРА’19 от 6 до 8 юни 2019 година, която ще се проведе в Дом на културата „Борис Христов“ в град Пловдив.

Името на екипа-победител ще бъде обявено в началото на церемонията по награждаване на победителите във ФАРА 2019 на 8 юни.

Авторските права върху предоставените за участие в конкурса клипове ще възникват за Фондация „Пловдив 2019 – Европейска столица на културата“ на основание чл.42 ал.1 от ЗАПСП.

Пълна информация за конкурса, задание, технически изисквания и документация можете да намерите ТУК!  

Main Menu