Стефан Вълдобрев гостува днес на заместник-кмета Пламен Панов

17 Юли 2020 12:50

 

„Книга за песните” е първата книга на Стефан Вълдобрев, която може да се определи като литературен албум от текстове, поезия и биографични истории. В нея той се проявява като умел разказвач, описвайки честно, чувствено, без маниери и преструвки творческия процес по създаването на 41 песни, като се обхваща периодът от 80-те години до днес. „Книга за песните“ се превърна в бестселър още преди излизането си от печат на 15 май 2020 г. и то в условия на извънредно положение.

На 2 юли на Римския стадион, Стефан Вълдобрев лично представи книгата си пред пловдивчани. Беше вълнуващо! Събитието се осъществи с финансовата подкрепа на община Пловдив и вход свободен. Почетохме откъси от книгата, имаше хубава музика на живо, добро настроение и много автографи!

Днес Стефан Вълдобрев посети отдел „Култура“, срещна се със заместник-кмета Пламен Панов и му подари екземпляр от книгата, като преди това написа лично послание с автограф.

„Пловдив ви обича!“ , каза Пламен Панов на талантливия актьор, певец, композитор и вече писател. „Взаимно е!“, отговори Стефан Вълдобрев.

Двамата вече обмислят нови идеи за още партньорства в близко бъдеще.

Main Menu