Комедийният спектакъл „Нашата голяма френска сватба“ отново в Пловдив

24 Юни 2021 13:38

 

 

На 29 юни 2021 г. от 21:00 ч на Летен Театър Бунарджика, пловдивчани и гости на града могат да видят отново комедийния спектакъл „Нашата голяма френска сватба“ от Жан Жак Брикер и Морис Ласег.

В постановката на Асен Блатечки участват Герасим Георгиев-Геро, Светлана Бонин, Бойко Кръстанов / Евгени Будинов, Евелин Костова, Христо Бонин. Художник е Антония Попова, преводач - Добринка Стефанова.

Критиката твърди, че Жан Жак Брикер и Морис Ласег са едни от най-успешните тандеми в новата френска драматургия. Пиесите им се играят при изключителен зрителски интерес и отдавна са напуснали пределите на Франция.

Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко щеше да е чудесно, ако не беше неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия.

Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва.

 

Билети се продават на Билетна каса "МаскАрт" в ДК "Борис Христов".

Телефон за информация: 0894 61 11 88

Main Menu