От 126 кг до фитнес инструктор: Каква е цената на 60 килограма само с една чаена лъжичка

15 Фев 2019 16:11

В борбата с килограмите най-важните неща са волята и постоянството. Младата датчанка Матилда Броберг е успяла да свали цели 63 килограми именно като победила мозъка си.

Пътят към промяната за цял живот започва по много странен и любопитен начин. В един момент 22-годишното момиче тежало цели 126 килограма. Един ден реши да се качи на виенско колело, но единствено от служителите съм спрял и л казал, че не може да гарантира безопасността като, като това е с наднормено тегло.

Това преобърнало на 180 градуса живота на Матилда и тя решила да отслабне. Отказала шоколад, бърза храни и тестени изделия. Въпреки всичко, Матилда е установила, че не е станала почти никакви килограми. Тогава тя решила, че ще измами мозъка си. Започнете да се храни с чаена лъжичка и замени съдовете за хранене с по-малки.

Именно по този начин се намали количеството храна, което се издава на ден. Мозъкът ми си мислил, че яде много повече и така се насища по-бързо. Този подход става бърз резултат.

 

За годината и половина датчанката свалила 63 килограма. В последствие си направила и пластична операция за отстраняване на излишната кожа. Интересното в случая е, че Матилда в момента е фитнес инструктор.

"Ако не знаете откъде да започнете, аз ще ви кажа - от чаената лъжичка", съветва Матилда.

Main Menu