80-годишен юбилей на Христо Ненков - един живот изпълнен с прекрасни мигове в хотел „Лайпциг”

22 Апр 2019 21:48

 

Миналият уикенд в ресторанта на хотел „Лайпциг” се състоя едно мило тържество свързано с 80- годишен юбилей на уважавания пловдивчанин Христо Ненков. Той не случайно избра това мястото за тържеството си, защото е свързано с незабравими спомени. Христо Ненков е сключил граждански брак в хотел Лайпциг в далечната 1973 година, от този момент и до ден днешен това става негово любимо място.

Ето какво сподели той: „ 80 години не са малко, но като ги направи човек не му се струват много. Да сме живи и здрави, пожелавам на всички подобен юбилей. За мен „Лайпциг” е нещо като мой семеен хотел, тук имам много спомени - от младежките години, от любовта с жена ми, от сватбата, няколко мой лични тържества – рождени дни, именни дни, пенсионирането ми също отпразнувах тук. Насочих и много мой колеги и приятели, които също останаха много доволни от ресторант „Лайпциг”. В ресторант „Лайпциг” добре посрещат, умеят да удовлетворяват желанията на клиентите си.

Попитахме юбиляра какви промени вижда в ресторанта и хотел?

- Времето си казва думата, както аз остарявам, така някои се подмладяват и разкрасяват. Лайпциг прави последното, става по- красив и по- привлекателен!
И днес много млади двойки избират елегантната обстановка на ресторант Лайпциг за да поставят началото на семейния си живот. И преживяват мигове, които остават за цял живот!
Да им пожелаем дълголетие като на Христо Ненков, а на него да отпразнува тук и 100 годишнината си!

Main Menu