Четирите зодии, които обичат да са господари в секса

22 Май 2019 06:58

 

В секса хората се делят на два типа – доминиращи и подчинени. Първите търсят начин винаги да упражняват контрол в интимността, много детайлно ориентирани са и имат методически подходи към правенето на любов. Това им поведение в спалнята всъщност им помага да бъдат добри и изобретателни любовници. Ето кои са господарите в секса според зодията:

Овен

Овните са първи в списъка със зодиите, които обичат да доминират в секса. Те винаги са готови на експерименти. Обичат грубостта, на която понякога могат да преминат границата. Родените под знака на тази зодия определено ще ви изненадат, тъй като владеят невероятни секс пози, пише struma.bg. В онзи момент, в който си мислите, че сте поели контрола, нещата се преобръщат и разбирате кой е доминиращият в спалнята.

Лъв

Един Лъв винаги ще иска да бъде лидер. Представителите на зодията не могат да си представят да не се отличават в големи групи хора. Имат отлични управленски и комуникационни умения. Те също са много добри в управлението и организацията на времето.

Ето защо е нормално те винаги да установяват контрол, дори и в спалнята. Що се отнася до секса, Лъвовете са изключително уверени в себе си. С тях преживяванията са интересни, приятни, защото полагат усилия и на партньора им да му е приятно.

 

Дева

В реалния живот Девите често са приемани като кротки и пасивни. Но когато имате възможност да си легнете с тях, откривате една друга тяхна страна. В спалнята Девите са щедри и винаги се грижат за удоволствието на своите партньори.

Скорпион

Родените под знака на зодия Скорпион излъчват страст и емоция. Винаги имат конкретни цели в секса и са безмилостни в преследването им. Склонни са да дадат всичко от себе си, за да направят преживяването незабравимо. Стремят се да угодят на партньора си, спонтанни са и харесват предизвикателното бельо и секс играчките. Не на последно място, ще ви оставят поле за изява, но правилата се диктуват от тях.

Main Menu