Изкупиха книгата на Деси Димитрова, пуска втори тираж

25 Май 2019 13:48

 

Първият тираж на книгата на плеймейтката Деси Димитрова “Как да се сдобием с красиво тяло” вече е разпродаден. Това се случи няколко седмици след като книгата беше пусната по книжарниците, а в социалните мрежи се вижда, че всички са полудели по нейния режим.

Фотосесията, както стана известна Деси, е пуснала книгата си на достъпна цена и в нея разказва за режима, който Деси спазва, за да бъде във форма. В нея моделката описва пътя към идеалното си тяло, както и редица рецепти. Книгата на силиконката превзе редица булеварди из страната.

Моделката публикува и съобщения до нея на читатели, които изказват огромните си благодарности и прилагат снимки с постигнатите резултати благодарение на книгата.

Въпреки позитивния отклик обаче много от интернет потребителите не са съгласни с това, което Димитрова промотира и смятат, че режимът е изключително нездравословен. Самата Деси публикува снимки тип "преди и след", които бяха жестоко заклеймени. Много от феновете ѝ смятат, че преди тя е изглеждала много по-добре от сега.

Вижте тази публикация в Instagram.

#какдасесдобиемскрасивотяло

Публикация, споделена от Desi Dimitrovа Official.Page (@desi_ddimitrova) на

Main Menu