Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour завладя и Пловдив

21 Юни 2019 13:09

 

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 покори Европейската столица на културата за 2019 - Пловдив. Освен център на културата, градът да се превърне и в музикална столица, макар и само за няколко часа. Любимото турне събра хиляди музикални фенове в Парк „Лаута“. Активностите в парка започнаха още от сутринта и привличаха любителите на турнето, които имаха възможност да опитат уменията си на караоке, както и да споделят кадри в специализиран Instagram corner. Живо то студио на радио The Voice позволи на нетръпеливите любители да поздравяват своите любими хора от сцената на турнето, а един от всички поздравили спечели двоен пропуск за концерта. Феновете се включиха активно и в мисията на Coca-Cola за свят без отпадъци, като с ентусиазъм рециклираха кенчетата си.

Пловдив беше първият град, в който се включиха двама от участниците в Гласът на България – Вениамин и Надежда, които бяха част от отбора на Михаела Филева. Специалните изненади за посетителите валяха една след друга. На сцената в Пловдив ексклузивно се качиха ALMA, Alex & Vladi и CHOKO.


ALMA дебютира на сцената с безспорния си хит Perfect и накара цялата публика да затанцува с нея.
Към Alex & Vladi се присъединиха техните музикални партнори Young BB Young, за да изпълнят новия им летен хит – „Марс & Венера“.

Голямата изненада на вечерта беше новата песен на Pavell & Venci Venc, която избраха да представят за първи път пред публиката в Пловдив. Песента се казва „Само да поискаш“ и беше пусната броени минути преди да се качат на сцената.

Музикалната експлозия в Пловдив бе закрита от Криско, който буквално вдигна публиката на крака и превърна участието си в невероятен летен купон. Като жест към своите фенове в Парк „Лаута“ Криско изпълни новото си парче „Да или Не“

На сцената, специално за музикалните фенове се качиха Михаела Филева, DARA, Криско, Pavell & Venci Venc, Михаела Маринова, TITA, Dj Doncho, 4Magic, Yoana, Eva Parmakova, балет NOVA, Ballan, V:RGO x TRF и Gabby G.

Main Menu