Бианка Гаскойн се радва на свободата си

08 Ян 2020 21:05

Отскоро тя се радва на свободата си, след като се раздели със Стивън Марторана през декември.

Бианка Гаскойн се увери, че всички погледи са насочени към нея, докато се наслаждаваше на слънчевите лъчи по време на ваканцията си в Португалия.

 

33-годишният модел успя да накара папараците да следят всяка крачка, която прави, а определено феновете й могат да се насладят на горещите кадри, които те успяха да заснемат край басейна.

Дъщерята на футболната легенда Пол Гаскойн облече черен бански от две части със златни елементи, който подчертаваше пищните й форми.

Раздялата на Бианка и Стивън стана факт само три седмици, след като двойката реши да се премести да живее заедно. Моделът наскоро призна, че преживява раздялата трудно, особено през празничния период.

Риалити звездата се срещаше със Стивън една година преди раздялата, за която се говореше, че е резултат от постоянни спорове.

Източници близки до двойката споделиха пред таблоида „The Sun”: „Те се разделиха един ден след годишнината си. Те се опитаха да накарат връзката си да работи отново и отново, но просто не бяха съвместими. Бианка е тъжна, тъй като се познават от 10 години и има чувството, че е загубила приятел, но дълбоко в себе си знаеше, че това не е правилно."

Main Menu