Защо да използвате онлайн приложенията за домашни тренировки?

21 Мар 2020 09:37

Тренировките у дома, които предлагат различните приложения в интернет, дават възможност за ежедневни процедури за трениране на всички главни мускулни групи. Само за няколко минути на ден можете да развивате мускулите и да поддържате форма у дома, без да трябва да ходите на фитнес., пише Факти. Бг. 

Има най-различни приложения за тренировки за корем, гърди, крака, ръце и дупе, както и тренировки за цялото тяло, разработени от експерти. Повечето от тях не изискват уреди, няма нужда да ходите на фитнес. Дори с няколко минути тренировка на ден можете да тонизирате мускулите и да постигнете "плочки" на корема - у дома.

Процедурите за загрявка и разтягане са разработени така, че упражненията да са научно обосновани. За всяко упражнение има анимации и видео указания, за да сте сигурни, че изпълнявате правилно всяко упражнение.

Това е повече от личен треньор - предлага не само тренировки вкъщи, но и планиране на храненето, за да можете бързо да развиете мускулите. Придържайте се към тези тренировки и ще забележите промяна в тялото си само за няколко седмици.

Приложенията имат удобни функции:
- Планиране на храненето, за бързо развиване на мускули
- Процедури за загрявка и разтягане
- Автоматично записват напредъка на тренировките
- Графики показват промяната на теглото
- Персонализиране на напомнянето за тренировка
- Подробни видео и анимирани указания
- Споделяне с приятели в социалните мрежи

Открийте кое е най-подходящо за вас в интернет.

Main Menu