Кой е Марио Метушев и защо е хит в интернет /видео/

28 Мар 2020 15:20

Ако имате Фейсбук няма как да не сте чували за Марио Метушев. Любопитно видео, което е снимано в периода 2006-2010 придоби все по-голяма популярност последните три години. 

На него шефът на фенклуба на Пирин Благоевград Константин Капчин дава интервю пред Спортал на полувремето от мястото на гостуващата агитка на "Герена". Между другото този похват беше доста често използване от спортните журналисти, но в последните години съвсем изчезна. 

Капчин обяснява, че любимият му Пирин е бил ощетен от съдията през първата част. Гневен той е доста култов, обявява, че двата гола на Левски са нередовни, а двубоят е отпаднал от програмата на БНТ. Цялото интервю е култово, но фразата "Червен картон на Марио Метушев и всичко си е*ава ма*ата" става вирал в българското интернет пространстов. 

Мемета, коментари и дори музикален съпровод с репликата превзеха интернет. 

Любопитна е историята на Капчин, който става милионер от покер. 

Но кой е Марио Метушев, който стана толкова известен последните години. Той е роден в Гоце Делчев и е бивш футболист. Има богат опит като е играл в много отбори сред, които Пирин Гоце Делчев, Велбъжд, Ботев, Черно море, Черноморец, Берое, Пирин и ОФК Бдин. 

Когато видеото става популярно в нашето интернет пространство Метушев живее в родния Гоце Делчев и не се занимава вече с футбол. През лятото на 2018-а обаче Метушев убива своя приятел Красимир Колджиев в Гоце Делчев. Причините остават неясни и до днес. В момента един от най-известните хора в България в интернет лежи в затвора. 

 

Main Menu