Сексът и чорапите

26 Авг 2020 19:56

 

Носенето на чорапи в леглото се отразява благоприятно както на общото ни здраве, така и на сексуалното. Затоплянето на нозете кара кръвоносните съдове да се разширяват, което от своя страна сигнализира на мозъка, че е време за сън. Съществува връзка между съдоразширяването на крайниците, известно като вазодилатация, и това колко бързо ще заспим. Като подпомогнем този процес по-бързо ще ни потопи в света на сънищата, което е здравословно.

Чорапите помагат и за подобряването на сексуалния живот. Колкото и да ви се струва правилно по време на секс да си събуете чорапките, не бързайте. Според различни проучвания топлите крака са гаранция за повече оргазми.

 

Според проучване на университета в Грьонинген хората, които не ги събуват, когато си лягат, в 80 процента от случаите стигат до оргазъм. А само 50 процента достигат до върховната наслада, когато са напълно боси. Жените, за разлика от мъжете, много по-трудно изпитват оргазъм. За качествен и пълноценен оргазъм те трябва да се отпуснат напълно и да бъдат спокойни.

Чорапите дават възможност на жената да усети чувство за сигурност и комфорт в най-кратки срокове. Този трик може значително да подобри качеството на интимния живот в случай, че женското либидо е намалено поради.

 

Така че по време на секс обутите крака ще са гаранция за добро изкарване под чаршафите.

Main Menu