4 зодии жени, които развалят бракове

09 Ное 2020 19:06

Женените мъже не могат да устоят на прелестите на някои представителки на Зодиака. Кои са тези изкусителки и как да ги разпознаваме.

Днес голям процент бракове се разпадат поради предателството на мъж с любовницата му. Представителите на силния пол се оказват напълно слаби пред прелестите на младите, страстни съблазнители. Астролозите твърдят, че способността за очарование и извежда мъж от семейството. Това е присъщо на жените от различни зодии в по-голяма и по-малка степен, пише сайтът actualno.com.

Майсторите, които да четат от звездите, са идентифицирали четири основни зодии жени, които са съблазнителки и прелюбодейки:

 

Скорпион

Жената Скорпион е една от най-загадъчните. Те обгръщат мъжа с „магически“ прелести, с топлина и нежност, като същевременно не подозират, че може да боли много. Скорпионът нанася удар в момент, когато чувства, че губи контрол над партньора си и не му оставя шанс да взима собствени решения.

Лъв

Енергичната и красива Лъвица лесно печели сърцата на мъжете и ги разбива със същата лекота. Тя е свикнала да бъде първата и единствена във всичко, следователно, ако наистина е харесвала женен мъж, тя по всякакъв начин ще го принуди да напусне законната си съпруга.

Рак

Емоционалните, харизматични и весели Раци могат да очароват всеки. Мъжете оценяват "лекотата на комуникация". Те се възхищават на младата си весела приятелка, изпълняват с нетърпение нейните прищявки и желания. Те с радост приемат молбата да напуснат семейството като нещо естествено и всичко това в името на любовта.

Овен

Жената Овен е упорита и винаги постига целите си, независимо какво струва на нея и хората около нея. Тя има добри актьорски умения и може да играе ролята на лошо агне пред мъж, нуждаещ се от помощ и грижи. Когато това приключи, любимият се оказва „на въдицата“ на съблазнителката си и не може да намери сили да зареже любовницата си.

Main Menu