Българският софтуер Evalato вече има и платформа за виртуални събития

13 Апр 2021 13:36

Българският софтуер за организиране на награди и конкурси Evalato, вече предлага и платформа от ново поколение за организиране на виртуални събития, съобщиха разработчиците на приложението. Сред клиентите на Evalato са организации като ООН, WWF, Ройтерс, Zeiss, Червения кръст, Vodafone и др.

"Това, че български софтуер има такъв успех на международния пазар, показва, че когато искаш и можеш, държавата не е спирачка и границите не са фактор. Над 60% от клиентите ни са от САЩ и Великобритания. Собственият ни богат опит като организатори на събития и конкурси е един от важните фактори за успех - затова създаваме иновативни, практични и предпочитани решения", споделя Ованес Ованесян, съосновател на Еvalato.

За разлика от повечето познати решения на пазара за организиране на виртуални събития, които са подходящи най-вече за уебинари и конферентен тип събития, това на Evalato е разработено специално за изложения, кариерни събитияB2B нетуъркинг, бранд активации и други събития, при които се търси целенасочена и ефективна връзка между участниците. Платформата поддържа български език и българска валута, както и още над 40 езика и повече от 160 валути от цял свят.

"Решихме да създадем Evalato Events, подтикнати от нуждата за ефективно и интуитивно решение за виртуални събития, които изискват срещи 1:1 между участниците. Затова създадохме решение, което да се отличава от конкурентите с лесна и бърза регистрация, "мачмейкинг" технология от ново поколение и несравнимо потребителско изживяване", коментира Ованес Ованесян.

Приложението е подходящо за събития с до 1000 участника, като таксата е 900 евро на събитие плюс 5 евро за всеки участник. "По този начин плащате само за онова, което наистина използвате", коментират от Evalato. Самото събитие може да е с продължителност до 5 дена. Самите такси са без ДДС, като този данък не се изисква за компании с валиден ДДС номер, регистрирани в страни от ЕС или в страни извън ЕС.

Main Menu