Български моден бранд с пробив в Дубай

02 Апр 2024 15:35
VAYMON COUTURE обяви своето стъпване в Дубай с още една локация в града на изобилието и лукса VAYMON COUTURE обяви своето стъпване в Дубай с още една локация в града на изобилието и лукса

VAYMON COUTURE, български моден бранд, който наскоро привлече вниманието на световните модни гиганти VOGUE, Vanity Fair и GRAZIA, обяви своето стъпване в Дубай с още една локация в града на изобилието и лукса. Сега модните ценители в Дубай могат да се насладят на елегантните творения на VAYMON COUTURE в Gigi Concept Store, намиращ се в Galleria Mall - Al Barsha.

Със своите иновативни дизайни и неповторим стил, VAYMON COUTURE продължава да утвърждава своята позиция на световната модна сцена. Колекцията "Be a Star!" бе представена от Vogue и Vanity Fair, които не скриха възхищението си към Glam Rock стила на марката.

С добавянето на още една локация в Дубай, VAYMON COUTURE продължава да разширява своята глобална присъствие и да предлага своята уникална модна естетика на всички модни ценители в града.

Създателите на VAYMON COUTURE Моника Ланчева и Вая Джлелати, споделят своята радост и благодарност: "Това е огромна чест за нашия екип и признание за труда, който вложихме във първата ни премиум колекция. Гордеем се, че българската мода привлича вниманието на световния моден елит".

С елегантните си дизайни и уникални творчески решения, колекцията бързо провокира интереса на международния моден свят, както и на популярни светски личности и инфлуенсъри. С емблематичната лимитирана рокля „Be a Star!“ бе забелязана румънската топ изпълнителка Андреа Баника. Фенове на VAYMON COUTURE са още италианските модели Ангела Калоизи и Дилета Амента, Ирина Черути, Надин Абделазиз, Фархана Боди от популярното риалити Dubai BLING на NETFLIX.

Сред почитателите на марката в България са Гери-Никол, Тита и фолкдивата Мария, която направи спираща дъха фотосесия, облечена с емблематичния сет от две части от лимитираната колекция “Be a Star”.

Main Menu