Wizz Air разширява ваканционната си мрежа от София до Хераклион

30 Апр 2024 14:51

Wizz Air обяви, че стартира нов летен маршрут: от София до Хераклион. Полетите от оживената столица на България до културното съкровище на остров Крит ще започнат през юни, а билетите са вече в продажба на wizzair.com и в мобилното приложение, на цени от само 59 лв.

Стартирайки от 24 юни, когато ще е първият полет София-Хераклион на WIZZ за 2024 г., пътниците ще могат да се отправят на незабравимо гръцко пътешествие, за да опознаят завладяващите забележителности, богатата история и култура, които ги очакват в Хераклион. Българските туристи ще могат да се възползват от директни полети два пъти седмично, всеки понеделник и петък.

Хераклион, разположен на зашеметяващия остров Крит, е известен със своите древни съкровища, спиращи дъха пейзажи и топло средиземноморско гостоприемство. Сега пътниците, които летят от София, ще имат възможност да се потопят в очарователната атмосфера на този исторически град с удобен, директен полет с Wizz Air.

Туристите ще могат да разгледат очарователните улички на стария град, украсени с венецианска и османска архитектура, и да се насладят на автентична гръцка кухня в традиционните таверни. За любителите на природните красоти, Хераклион очарова и със своите идилични плажове, обляни от лазурните води на Средиземно море, които обещават едновременно спокойствие и приключение.