Николай Радев към Славчо: Всички социални придобивки, за които се хвалите, бяха на БСП. Три месеца се криехте за безплатните ясли!

03 Окт 2019 09:09

Кандидатът за кмет на БСП за Пловдив Николай Радев разобличи една от най-често изтъквани гордости на кандидата на НФСБ (ВМРО) Славчо Атанасов, че бил той направил в неговия мандат безплатните детски ясли и имал много социални придобивки за гражданите. Това стана по време на публичния дебат по bTV в предаването "Тази сутрин" за местните избори в града под тепетата.

Червеното острие остро възрази на поредното изтъкване на патриота за безплатните ясли с думите: "Ние управлявахме заедно с г-н Атанасов и си понесохме негативите за това след мандата. Но искам да кажа, че всички социални придобивки, с които се хвалите, бяха по инициатива на БСП. Дори с детските ясли, които така се хвалите, ние ви търсехме три месеца. То бяхте в болнични, в отпуска.....чудо беше, как ви хванахме да подпишете за тях." След тези думи Славчо Атанасов нямаше как да отговори на Радев.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет Здравко Димитров припомни на Славчо Атанасов, че е станал кмет с гласовете на ГЕРБ.  "Той стана кмет с гласовете на ГЕРБ, но само след година ни предаде и започна да управлява с БСП", заяви кандидатът на ГЕРБ. Николай Радев попита Здравко Димитров да ли ще направи ревизия на Иван Тотев. " Нормално е всеки един от нас, ако стане кмет да направи ревизия в Общината. Ако има нередности, аз ще сигнализирам, защото иначе ставам съучастник", категорично заяви Здравко Димитров.

Николай Радев заяви, че част от неговите главни приоритети ведно бъдещо управление на Пловдив са здравеопазването и образованието. "Поставил съм си задача Пловдив да бъде град на здравето и образованите хора. На първо място е здравеопазването, което беше съсипано в последните осем години. Спасяването на МБАЛ "Св. Мина" и другите общински здравни заведения. Пловдивските училища трябва да произвеждат високо квалифицирани ученици, които веднага да се интегрират в различните бизнес и производствени сфери.", каза Радев.

 

 

 

 

 

Main Menu