Здравко Димитров: Открито управление, с лице към проблемите на Пловдив

03 Окт 2019 09:46

"Нормално е всеки един от нас, ако стане кмет да направи ревизия в Община Пловдив. Все пак трябва да видим какво е състоянието на Общината и да предприемем следващи стъпки за реализация на плановете за управление. Ако има нередности, аз ще сигнализирам, защото иначе ставам съучастник", категорично заяви Здравко Димитров, който отговори на въпроси на зрители и на кандидата на БСП Николай Радев да ли ще направи ревизия на Иван Тотев. Това стана по време на публичния дебат в Пловдив по bTV в предаването "Тази сутрин".

"Ще направя Пловдив по-добро място за живеене. Открито управление, с лице към проблемите на Пловдив. Това означава да бъде решен всеки един проблем. На второ място, за да стане градът по-добро място за живеене, трябва да решим проблема с трафика и паркирането. Да има нови зелени площи и нови детски площадки. Всичко това е свързано с високия стандарт и високите доходи. До края на мандата трябва да стигнем София по жизнен стандарт", представи част от идеите си за управления кандидатът за кмет на ГЕРБ Здравко Димитров.

 

 Здравко Димитров заяви в отговор на друг зрител, че е основател и член на ГЕРБ. "На миналите избори се кандидатирах за кмет, защото не бях съгласен за начина на управление на Пловдив. Но и след това аз съм останал член на ГЕРБ.", каза Здравко Димитров.

 

Main Menu