Първият обновен магазин на Mr.Bricolage отваря врати на 20 март 2020 в Пловдив

09 Мар 2020 17:03

 

 

Mr.Bricolage България стартира прилагането на новата си търговска концепция от първия магазин на веригата в Пловдив. Обновеният магазин отваря врати на 20 март на бул. „6-ти септември“ от 8:00ч.

Първите 50 клиенти, пазарували на стойност над 20 лв., ще получат уникални подаръци, а всеки ден през първите 20 дни от откриването Mr.Bricolage ще радва по един свой клиент, регистрирал се в томбола за продуктови награди. Ексклузивни оферти и изненади ще очакват всички клиенти на откриването.  

Пловдивчани ще са първите, които ще видят пилотния реновиран магазин на веригата у нас. Това не е случайно. Андрей Евтимов, изпълнителен директор на „Доверие Брико“ АД, дружеството, което управлява магазините Mr.Bricolage в България, споделя: „В Пловдив имаме много силен, опитен и ентусиазиран екип, който е доказал професионализма си през годините.“

В основата на новата търговска концепция на Мосю Бриколаж са актуалните нужди на потребителя. За да отговори на тези потребности, обновеният магазин ще съчетава френска естетика и функционалност с помощта на център за обслужване на клиенти, кът за онлайн търговия, повече възможности за поръчка и доставка, ясна, опростена и достъпна оферта спрямо нуждите и проектите на клиентите и модернизация в начина на излагане и означаване на продуктите.

Main Menu