Дани Каназирева: Никога не съм търсила комфорт в политиката

01 Мар 2021 10:21

Издигането на кандидатурата ми за водач на листата на ПП ГЕРБ в област Пловдив е преди всичко отговорност. Отговорност към хората и аз съм готова да я поема. Никога не съм търсила комфорт в политиката, доказах го и като областен управител.

Номинацията я приемам като доверие и оценка на работата ми като областен управител в една изключително тежка година и в безпрецедентна ситуация на световна пандемия. Тази година не само ни изправи пред огромно предизвикателство и отговорност, но тя пренареди и приоритетите ни в политиката и в живота.

През изминалата година и половина като областен управител показах, че тази институция на първо място може да решава проблемите на хората и да бъде близо до тях. Решихме проблеми, които от години чакаха да бъдат разрешени. Компромиси никога не съм правила и няма да правя. Винаги съм защитавала обществения интерес.

Най-важното за мен беше, че през тази година и половина не само имах свободата да работя открито и честно, но и никой не ме е спирал, независимо чий интерес е бил засегнат. Напротив. Имах пълната подкрепа в лицето на премиера Борисов и ресорните министри.

Познавам проблемите в областта и в Пловдив. Наясно съм как могат да се разрешат и съм готова да работя експертно и с уважение към институциите. Като водач от гражданската квота на листата на ПП ГЕРБ ще дам всичко от себе си за нашия регион.

Благодаря за доверието!

Дани Каназирева

Main Menu