Георги Титюков отчете последните 3 години: Продължаваме да работим за доброто на гражданите и града /снимки + видео/

10 Ное 2022 20:12

 

 

Заместник-кметът по спорт, младежки дейности и социална политика и председател на „Кауза България“ Георги Титюков днес направи представя отчет за работата си в периода 2019-2022 г. и свършеното в неговите ресори. Той събра в изложбената зала "Пловдив 2019" общински съветници, партийни дейци, приятели и граждани. Георги Титюков подчерта, че пловдивската община е с най-добре развитите социални услуги. Основните проекти са спечелени от еврофондовете и не тежат на общинския бюджет. Заместник-кметът посочи още, че в социалната политика се полагат много грижи, които не винаги са видими, но за някои хора са животоспасяващи.

В спортната сфера, в оставащата година от мандата, Титюков посочи, че приоритет в неговата работа ще бъде завършването на големи спортни обекти, включително спортен комплекс „Дунав“, а също и да се започне строителството на плувния басейн „Младост“. До април 2023 година трябва да започне и строителството на Спортния комплекс на Езиковите гимназии – „Пловдив“ и „Иван Вазов“.

Той увери, че общинските съветници на политическата формация ще продължат да подкрепят добрите за града решения, които се внасят в Общинския съвет.

 

 

Main Menu