Костадин Димитров започна инициатива „Пейка с послание” в „Тракия”

12 Апр 2021 11:37

 

С монтирането на пейка, дарена в чест на баща му, кметът на „Тракия” Костадин Димитров постави началото на инициативата „Пейка с послание”. Съоръжението се намира в парк „Лаута” на алеята, известна като Младоженческата, и е в памет на доц. д-р Димитър Димитров – лицево-челюстен хирург.
„Тази алея бе любимото място за разходка на баща ми”, сподели Костадин Димитров и обясни идеята ни кампанията.
Инициативата за дарение на пейка предлага уникален начин на жителите да отбележат специално лично събитие, да популяризират компанията си, да отбележат датата на своя съдбовна среща и други поводи.
„Дарението ще допринесе за разкрасяването на градската среда, а хиляди жители ще научат и оценят Вашите послания”, допълни кметът на „Тракия”.
Кампанията позволява на участниците да оставят траен отпечатък в парка или междублоковото пространство. Независимо дали в чест на любим човек, за отбелязване на рожден ден или пенсионирането на колега или за популяризиране на бизнес, дарението на пейка ще подкрепя местната общност и превръщането на публичните места в красиви оазиси.
Всички граждани и компании, които проявяват желание да се включат в инициативата „Пейка с послание” е необходимо да се обадят на телефонен номер 032/682323 или да пишат на електронната поща на район „Тракия“ Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да съгласуват мястото и детайлите за избора и монтажа на съоръжението.

Main Menu