Георги Колев и експертите от неговата листа тръгват към избори от сърцето на Пловдив

29 Сеп 2019 15:09


Новото лице сред кандидат-кметовете на Пловдив Георги Колев ще открие кампанията си по запомнящ се начин. В понеделник – 30 септември от 18:00 часа до 22:00 часа, на едно от най-обичаните места в Пловдив, Георги Колев и ЗС „Ал. Стамболийски” ще открият предизборната си кампания.

На сцената „Ядрото” в Капана ще излязат едни от най-емблематичните български изпълнители с техните нови проекти. Група ЕКС, съставена от оригиналните екс вокалисти - Ерол Ибрахимов („Уикеда”), Светльо Витков (екс фронтмен на „Хиподил”) и Кольо Гилъна (екс фронтмен на „Контрол”), ще зарадват пловдивчани. Групата ще изпълни най-добрите песни на трите групи, които са любими на поколения българи. Легендите на Кирил Маричков също ще се погрижат за доброто настроение на гостите на събитието.

На събитието освен кандидатът за градоначалник Георги Колев, ще бъдат и излъчените за районни кметове от формацията - Илиян Велков за район „Южен”, Иван Запрянов за „Западен”, Илия Матаков за „Източен” и Борис Вълев за „Северен”, както и кандидати за общински съветници от експертната листа. Всички те са опитни експерти с независима експертиза.

Пловдивчани ще могат да се запознаят с кандидатите и да разговарят с тях. Те ще могат да задават въпроси и да правят предложения какво според тях трябва да се промени в Пловдив, защото сега е времето за това.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Main Menu