Червени рейдове в пловдивските райони: РОДЕНА В ЗАПАДЕН, ЗА ДА ВЪРНЕ ЗАПАДЕН НА ХОРАТА

04 Окт 2019 11:59

 

Десислава Йорданова – кандидат за районен кмет: „Западен е районът, в който живея от самото си раждане.
Ако ми кажат:"Посочи едно място, където и да е по света, на което искаш да живееш?", без никакво колебание бих посочила само и единствено зеленото сърце на Пловдив – Район Западен.
Заради хората на Западен.Моите съседи, приятели, съкварталци.
Всеки ден съм сред тях – разговаряме, обменяме мнения и предложения.
Вече бяхме в микрорайона около Гарнизонна фурна и детска градина "Първи юни". Тук са минали първите ми съзнателни години. Детската площадка, на която ме водеше моята баба, вече я няма. Металните катерушки отдавна са откраднати, басейнчето е разбито, а пясъчникът – превърнат в паркинг (нямало паркоместа!?). На една от улиците има дупки, които стоят още от миналата кампания за местни избори. И въпреки многото писма и сигнали до районната администрация, резултатът е една голяма като голяма дупка нула!. Защо ли? Защото улицата е второстепенна.  А зеленината е сгазена от паркинга.

Ние, социалистите, с платформата „Пловдив на хората”, имаме решение. То е: обследване на всички междублокови пространства, ремонт на най-нуждаещите се пътни артерии – не само на големите, а и на второстепенните, между блоковете; изграждане на нови паркоместа. Място има достатъчно. Няма място за празни обещания.

Ние имаме и желание, и политическа воля да вършим работата. Ще покажем това след победния вот с № 56 на 27 октомври.
Защото всеки един човек е важен!
Защото Западен е нашият дом!”

#ПловдивНаХората
#Инфо56Център
#БСПЗАБЪЛГАРИЯ

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Main Menu