Николай Киров, кандидат за кмет на район „Източен“ от СЪЮЗ ЗА ПЛОВДИВ: Ще наложим ред и сигурност в „Източен“

19 Окт 2019 16:13

Дългогодишната ми служба като офицер в МВР ми е дала дисциплина, отговорност и силно развито чувство за справедливост.

Голямото предизвикателство в „Източен“ е липсата на сигурност в някои негови части. Задължително е изграждането на видеонаблюдение на рисковите зони, което да има директна връзка с местното районно управление на МВР. Създаването на пешеходни патрули, които да вдъхват респект и чувство за сигурност у хората.

В квартал „Изгрев“ постоянен проблем е шумът, високите децибели на музиката при сватби и други празненства. Ние ще наложим ограничения в часовия диапазон, в който това се случва, както и в силата на звука и шума. Това ще бъде направено категорично, за да се осигури спокойствието на останалите жители на квартала.

С много малко усилия и най-вече загриженост кварталите „Гладно поле“ и „Каменица“ могат да станат най-добрите квартали за живеене с повече зеленина, почистени паркове и междублокови пространства, кътове за отдих и нови детски площадки.

Първото нещо, което ще направя, е да покажа на хората, че вече имат човек, който ще работи за решаването на всички проблеми, независимо от това с коя институция трябва да се боря.

Main Menu