Стоян Алексиев: Ще слушам гражданите и ще осъществявам техните добри идеи

24 Окт 2019 09:31

 

Липсата на достатъчно паркоместа е сред наболелите проблеми за пловдивчани, които живеят на бул. „България” в блоковете от номер 136 до 146. На срещата си с кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Северен“ Стоян Алексиев те дадоха идеи как да се реши въпросът.
Според тях старите гаражи от северната страна категорично трябва да бъдат премахнати, освободените площи да се благоустроят и там да се оформят удобни места за паркиране, както това вече стана в много други зони на Пловдив. Стоян Алексиев призна, че идеята е добра и ще я осъществи, ако му бъде гласувано доверие за кмет на района. По думите му много хора сочат паркирането като един от най-мъчителните проблеми.
„Работя за решаване на проблема. Ситуацията навсякъде е различна, затова ще предложим конкретни подходи, така че да хората да останат удовлетворени“, каза кандидат-кметът.
Гражданите споделиха с него, че повече от 40 години зад блоковете им има изоставен строеж, който е заприличал на сметище. След направена от Алексиев незабавна проверка се установи, че въпросният имот е частна собственост и казусът на този етап е спорен. Той пое ангажимент в бъдеще, ако бъде избран, да работи за решаването и на този проблем. На местните избори на 27 октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

Main Menu