Владимир Кисьов в Карлово: Българинът има голяма нужда от самочувствие, за да бъде по-силен

06 Мар 2021 10:28

Водачът на листата на ВМРО в Пловдив- област - инж. Владимир Кисьов, който е от гражданската квота, се срещна с активисти на "воеводите" в Карлово. На срещата присъстваше и кметът на Столетово Мирослав Колев.
Инж. Владимир Кисьов е Почетен консул на Република Екваториална Гвинея у нас.
Завършил е УХТ- Пловдив, дългогодишен и доказан предприемач. Общински съветник в Пловдив от 2007 г.
При посещението си в града на Левски инж. Кисьов се обърна към присъстващите с много силни думи за патриотизма и родолюбието в съвременното общество.
"Трябва да пазим корените на ВМРО, защото виждате какво се случва- либералите се опитват да размиват устоите на семейството. Не сме готови да говорим за джендърство и гей бракове. Вие знаете, Господ е създал Адам и Ева. Не трябва по никакъв начин да се отделяме от първичното. Светът се тресе от тази неориентираност и само родолюбието може да спаси хората", каза водачът на листата на "воеводите".
Инж. Кисьов се обърна към младите с думите: "Най- важното в живота е да бъдете с гордо вдигнати глави. Когато взимате важни решения, трябва да стъпите здраво на земята. Има много лоши примери в политиката. Трябва винаги да се пощипващ, за да помниш кой си, защото поведението на политиците се прехвърля и на обществото.
ВМРО е марка за патриотизъм. Това е голяма организация. Патриотизъм е да обичаш своята държава, а не да мразиш съседните.
Българинът има голяма нужда от самочувствие, за да бъде по- силен".
Инж. Кисьов обеща пълна подкрепа и бе категоричен, че на 200% може да се разчита на него.
"Винаги ще помагам, винаги ще бъда на линия. Това го правя от 2007 г., от когато съм в политиката", категоричен бе той.

ВМРО е с №1 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове са престъплание.

Main Menu