Политиките от програмата на ГЕРБ обсъдиха с пловдивчани Радомир Чолаков, Стефан Шилев и Мирослав Тенев

30 Мар 2021 16:38

 

Осигуряването на справедливост в обществото във всички сектори, грижата за околната среда, приоритетните проекти в регионалното развитие и инфраструктурата обсъдиха на с граждани кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в 16 МИР Радомир Чолаков, Стефан Шилев и Мирослав Тенев. Това стана по време на срещите им на предизборния пункт в центъра на града.
„В политическата програма „България следващо поколение” е записано, че ще продължат усилията за изграждането на справедлива, независима и прозрачна съдебна система, включително и чрез промени в конституцията. Ще работим за подобряване експертизата при подготвянето на законопроектите, особено при прилагането на евродирективите”, заяви четвъртият в листата Радомир Чолаков. Той е доказан юрист, специализирал е медийно право във II Юридически факултет на Хамбургския университет, автор е на книги и научни статии.
Доцент Стефан Шилев бе категоричен, че грижата за околната среда е грижа за хората. „Във фокуса на политиката на ГЕРБ е човекът –неговото здраве и благосъстояние, сигурност и високо качество на живот. Политиката ни в сектор „Околна среда“ е подчинена на нашето разбиране, че съхранението и развитието на природния капитал на България, както и неговото ефективно и разумно управление, осигуряват по-добро качество на живот и стимулират растежа на икономиката", допълни доц. Шилев – преподавател във ВУЗ, дългогодишен ръководител на екологичната дирекция в община Пловдив и РИОСВ.
"Ще подкрепяме ключовите проекти за Пловдив и региона - трета лента на пътя Асеновград-Смолян, още една лента на АМ "Тракия" между София и Пловдив, развитието на летището и др. Считам, че добрата свързаност със столицата оказва влияние върху икономическия подем на Пловдив", заяви Мирослав Тенев, който е юрист, специалист в сферата на строителството и инвестициите и към момента е ръководител на младежката организация на ГЕРБ в града.
На 04.04.2021 г. гласувай за тези, които са доказали, че могат, с номер 28 в интегралната бюлетин- коалиция ГЕРБ-СДС!

Main Menu