ВМРО закри кампанията в Пловдив- област в града на Апостола на Свободата

02 Апр 2021 11:39

 

ВМРО закри предизборната си кампания в 17 МИР Пловдив област в града на Васил Левски - Карлово.
Водачът на листата на патриотите инж. Владимир Кисьов проведе срещи с граждани от Карлово, Сопот, Клисура и Калофер- градове, в които изконните български традиции се съхраняват най- силно.
"Основната визия на ВМРО е да поддържаме ревностно нашите традиции, да се развиват съвременните патриоти- хората, които произвеждат, особено тези от малките производства. Направих много срещи с хора в областта и не съм от тези, които ще дойдат сега и след 4 години пак. Категорично заявявам, че за мен фамилията, рода и кръвта са най- важни", заяви инж. Кисьов.
"Трябва успели в своята област да влезем в политиката, за да тръгне България напред. Многократно повторих, че е важно да има лоби в парламента от депутати от Пловдив и областта, защото трябва да мислим 10- 15 години напред. И през тези години ще трябват подготвени експерти, които да защитават новите проекти. Винаги съм казвал, че всичко започва и свършва с политиците. Не може човек от Петрич да води листа в област Пловдив. Важно е повече местни хора, които познават проблемите в областта да влезнат в парламента, да сме близо до хората и заедно да решаваме проблемите. Ние винаги оставаме тук. В следващия парламент трябва да направим център- дясно управление, затова и моето условие пред г-н Каракачанов бе да не се коалираме с БСП. Сега хората трябва да ни подкрепят за всичко, което направи ВМРО в последните години. Ние трябва да продължим. Когато спре музиката трябва да има стол за нас", категоричен е инж. Кисьов.
След срещите си с гражданите инж. Кисьов се поклони пред паметника на Апостола на свободата Васил Левски.

Main Menu