Кандидатът за кмет от “Възраждане”, Стефан Янчев : Първомай има нужда от инвестиции, за да се създадат нови работни места

19 Окт 2023 16:30

Стефан Янчев е изборът на “Възраждане” за кандидат-кмет на община Първомай, той завършва две висши образования, специалности - “Социология” и “Право” и издава три популярни книги на различна тематика.

 

“Община Първомай има всички възможности да бъде развита и просперираща, но има много работа, която трябва да се свърши в това отношение. Сред основните точки в предизборната ми програма са: създаване на благоприятен бизнес климат за привличане на инвестиции, за да се открият нови работни места, повишаване на качеството на услугите, предоставяни на гражданите от общинската администрация, засилване на дейността на общинската охрана по селата и настояване за по-голямо полицейско присъствие в малките населени места.

 

Важно е и да се осигури безплатен автобусен превоз за пенсионерите, в рамките на община Първомай, запазване и разширяване на дейността на социалния патронаж, в услуга на хората и ремонтиране на детските заведения - детски ясли, детски градини и училища, както и възпитание на подрастващите в Общината в патриотичен и родолюбив дух.

 

Твърдо съм решен да намеря начин за финансиране на възможното за безплатно осигуряване на зъболечение на децата до четиринадесетгодишна възраст, а по-късно и до осемнадесетгодишна. Време е и да се реконструира и модернизира Зеленчуковият пазар в центъра на града. От времето на социализма, там не е правен ремонт и същият се намира в окаяно състояние. Трябва да се намерят начини и форма за изграждане на покрит, модерен пазар, с тенденция да стане ежедневен, за улеснение на търговци и купувачи”, заяви на среща с граждани кандидатът за кмет от “Възраждане”.

"Възраждане" е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!