Съдът оправда депутата от БСП Манол Генов за купуване на гласове

17 Май 2019 13:42
Софийски градски съд оправда депутата Манол Генов по предявеното му обвинение за купуване на гласове Софийски градски съд оправда депутата Манол Генов по предявеното му обвинение за купуване на гласове снимка: PlovdivskiNovini.bg

Софийски градски съд оправда народния представител от ПГ на „БСП за България” Манол Генов по предявеното му обвинение за купуване на гласове.
„В продължение на близо две години бях подложен на политически натиск. Към мен и БСП бяха отправени много клевети и неистини за повдигнатото ми обвинение. Още от самото начало беше ясно, че то е плод на политическа поръчка, с цел очерняне и дискредитиране на политическия опонент. Още преди две години беше ясно, че обвинението е скалъпено и несъстоятелно от правна гледна точка. Всички тези абсурдни обстоятелства се потвърдиха от решението на СГС. Бях се превърнал в една от опорните точки на ГЕРБ, под диктовката на Цветан Цветанов и компания. Жалко е, че институтициите в България допускат политическо заиграване с истината и справедливостта. Това е и една от причините гражданите да не вярват на институциите, които са задължени да постановяват справедливост. Надявам се всички, които участваха в тази клеветническа кампания, да получат своето справедливо възмездие. Все пак има граници, които политическото говорене не бива да прекрачва.” Това заяви депутатът Манол Генов след излязлото решение на Софийски градски съд.

LGarden
Камилски дол

Main Menu